Al DagerALBERT JAMES DAGER Media Spotlight -lehden päätoimittaja & julkaisija
HENKILÖHISTORIAA Syntynyt vuonna 1938 Los Angelesissa, Kaliforniassa. Saanut roomalaiskatolisen kasvatuksen. Käynyt Our Lady of Mt. Carmelin yläastetta ja lukiota. Toiminut kaksi lukukautta Los Angelesin City Collegen Newman Clubin (roomalaiskatolisen yliopiston ulkopuolisen kerhon) puheenjohtajana.
Pyhän Hengen uudestisynnyttämä syyskuussa 1964.
1974-1980 - Hermano Pablo Ministriesin palveluksessa. Hermano Pablo Ministries on latinalaisessa Amerikassa toimiva radio- ja televisiotyötä tekevä hengellinen palveluorganisaatio. Toimin siinä audiovisuaalisena insinöörinä, graafikkona ja julkaisutoiminnan johtajana.
PALVELUTYÖ Heinäkuu 1977 - Perustin Media Spotlightin, joka analysoi uskonnollista ja maallista mediaa. Se on ensimmäinen kansainvälinen kristittyjen elämään vaikuttavia sekä maallisia että uskonnollisia joukkotiedotusvälineitä käsittelevä palvelutyömuoto.
Al on esiintynyt lukuisissa paikallisissa, kansallisissa ja kansainvälisissä televisio- ja radio-ohjelmissa ja on toiminut vierailevana puhujana ja opettajana raamattukouluissa ja -opistoissa, seurakunnissa, kirkoissa ja kristillisissä kouluissa ja yliopistoissa. Hän kuuluu paikallisseurakuntansa vanhimmistoon ja on myös seurakuntansa opettaja.
KIRJOJA 1990 - Vengeance Is Ours: The Church in Dominion [samasta aiheesta suomennettu artikkeli (Kingdom Theology) Valtakuntateologia];
2001 - The World Christian Movement, A Great Delusion Leading to the Religio-Political State of the Anti-Christ [Maailmanlaajuinen kristillinen liike];
2004 - The House Assembly: Recapturing the First-Century Model for the Gathering of the Saints [Kotiseurakunta];
2004 - What Do You Believe: Why Do You Believe It? [Mitä sinä uskot?];
2005 - What Is The True Gospel? [Oikea evankeliumi]
2005 - A False Doctrine of Subtle Purpose
RADIO Media Spotlightin radio-ohjelma KYMS Orange County, CA - 1977-1979; KGNW, Seattle, WA - 1992-1993.
Media Spotlight -lehteä ja erikoisnumeroita tilataan kaikkialle maailmaan. Media Spotlightin artikkeleita ja tutkielmia on julkaistu kristillisissä lehdissä Yhdysvalloissa ja ulkomailla ja niitä on monilla nettisivustoilla.
TUTKINNOT Minulla ei ole tutkintoa mistään raamattukoulusta tai -opistosta tai yliopiston teologisesta tiedekunnasta. Raamatuntuntemus on hankittu itse opiskelemalla Raamattua vuodesta 1964 lähtien sekä sellaisten opettajien kirjoituksista, joiden palvelutyö heijastaa tervettä eksegeesiä ja puhtaita motiiveja.

ALBERT JAMES DAGERIN ARTIKKELEITA:


Jeesuksen kadonnut hauta

Jabesin rukous

Juudaksen evankeliumiArviointia 1970-löytyneen ajalta 230-330 j.Kr. peräisin olevan käsikirjoituksen perusteella julkaistusta gnostilaisesta tekstistä, josta National Geographic on tehnyt TV-dokumentin. Gnostilaisuus lyhyesti

Da Vinci -koodi. Gnostilainen herätys. Arvostelu Dan Brownin samannimiseen kirjaan perustuvasta elokuvasta, jonka on ohjannut Ron Howard.

Pimeys laskeutuu. Onko hengellinen sodankäynti totta vai mielikuvitusta?. Arvostelu Frank Perettin kirjoista This Present Darkness ja Piercing the Darkness (Pimeys laskeutuu ja Isku pimeyteen, Aika Oy, 1986 ja 1989)

Rebecca & Elaine. Kyseenalaista todistamista. Arvostelu Rebecca Brownin kirjoista Jeesus Kristus vapautti vangitut (Elämän tie, Jyväskylä 1999) (He Came to Set the Captives Free, 1986) ja Valmistaudu sotaan (Prepare for War, 1987). Rebecca kertoo Elainen saatananpalvonnasta ja taistelustaan Elainen vapauttamiseksi saatanan raivolta sen jälkeen kun tämä petti saatanan ja lähti seuraamaan Kristusta. Rebecca antaa ohjeita niille, jotka haluavat osallistua hengelliseen sodankäyntiin, varsinkin demoneista vapauttamiseen. Islamin historia lyhyesti Roomalaiskatolisuus - onko se kultti? Ikuinen pelastusvarmuus. Mitä Calvin onkaan saanut aikaan? Kaikki ekumeeniset tiet vievät Roomaan. Valtakuntateologia. Kingdom theology / Kingdom Now / Valtakunta nyt / hallintavaltateologia Maailmanlaajuinen kristillinen liike Kotiseurakunta Mitä sinä uskot? Miksi uskot niin? Oikea evankeliumi Elämä valtakunnassa Seurakunnan toiminta ja muoto Johtajuus seurakunnassa Seurakuntayhteys Kuka Jeesus on? Pyhän Hengen kaste Herran ehtoollinen Jouluperinteiden alkuperä Onko helvettiä olemassa?Al Dagerin kotisivu: Mediaspotlight


Al ja Jean

Alkuun | Historia | Raamattu | Opillista | Profetia | Media | Eksytys | Arviointi | Neuvonta | Seurakunta | Lopun ajat